Beeld

Roku sluit hoofdtelefoon aan op afstandsbediening

Roku heeft zijn Roku 3-mediaspeler in een nieuw kleedje gestopt. An sich niets wereldschokkends, maar wat de fabrikant met de remote heeft gedaan is dat wel. Die dubbelt voortaan immers als draadloze hoofdtelefoonaansluiting.

Dat de Roku 3 niet veel bekendheid geniet in onze contreien is niet zo vreemd: deze mediaspeler is (voorlopig) alleen op de Amerikaanse markt te koop. Je zal hem dus niet in Europese shops tegenkomen.

Dat we deze speler toch even in de spotlight willen zetten, dankt hij aan één opvallende feature die even geniaal als eenvoudig is. Een feature die op de meegeleverde remote zit dan nog… 

Geniaal in z'n eenvoud
Roku is er immers in geslaagd om een hoofdtelefoonaansluiting in de bewegingsgevoelige afstandsbediening te integreren, waardoor je met een gewone hoofdtelefoon van het geluid kan genieten zonder dat je bewegingsvrijheid ingeperkt wordt. Dat niemand daar eerder aan gedacht heeft, denken we dan…

De Roku 3 is in de VS beschikbaar bij Roku.com en Amazon.com, waar je ongeveer 99,99 dollar betaalt voor het toestelletje.

Voor gedetailleerde informatie over de Roku 3 kan je terecht op de Roku-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.