Ter gelegenheid van het 90-jarige jubileum komt Bang & Olufsen met een uitgelezen selectie van iconische producten uitgevoerd in een nieuwe rosé gouden kleur. Deze Love Affair Collectie is een exclusieve serie bestaande uit acht bekende modellen die uiting moeten geven aan een hernieuwde belangstelling voor bijzondere materialen, zoals de oplevende interesse in de rosé gouden tint.

Daarnaast draagt de emotioneel geladen collectie een verborgen boodschap in zich mee, zo meldt de Deense fabrikant. "Wit goud staat symbool voor vriendschap en geel goud is de belichaming van trouw. Rosé goud symboliseert liefde en vormde daarmee de ultieme inspiratiebron voor deze collectie."

?

Peter Bang en Svend Olufsen startten hun zoektocht om tot de diepste geheimen van de intrigerende wereld van de radiotechnologie door te dringen in de turbulente 20-er jaren; een tijdperk waarin dit fenomeen nog als magisch werd beschouwd. Dit waren ook de hoogtijdagen van de Art Deco dat de perfecte afspiegeling was van luxe, glamour en de heersende jubelstemming. 90 jaar later introduceert de firma een collectie die een afspiegeling wil zijn van de sfeer en de stijl uit die tijd en die een podium creëert voor een liefdesverhaal met eeuwigheidswaarde. In combinatie met de toepassing van textiel die Bang & Olufsen in samenwerking met de modeontwerpster Stine Goya heeft gecreëerd, hoopt de firma opnieuw de harten te veroveren van klanten die 'zich al jarenlang warmen aan de luxe van hun liefde voor Bang & Olufsen'; "We beschouwen deze exclusieve collectie als een levende illustratie van de liefdesrelatie die al sinds de oprichting standhoudt, een moment waarop de passie en toewijding aan vakmanschap en kwaliteit van de twee Deense ingenieurs Peter Bang en Svend Olufsen wereldwijd de aandacht trok”, aldus Marie Kristine Schmidt, VP Brand, Design and Marketing.

De Love Affair Collectie bestaat uit acht producten: de recentelijk gelanceerde BeoVision Avant 85, de BeoVision 11-46 – de all-in-one entertainmentoplossing het merk –, de BeoRemote One, de BeoPlay A9, de lichtgewicht BeoPlay H6 hoofdtelefoon, de slanke BeoLab 18, subwoofer BeoLab 19 en tot slot de iconische BeoLab 5. Prijzen vind je hieronder.

Prijzen – Love Affair Collectie
BeoVision Avant 85 – 23.095 EUR incl BeoRemote One                      
BeoVision 11-46 – 6.595 EUR
BeoPlay A9 – 2.299 EUR             
BeoLab 18 – 4.710 EUR                  
BeoLab 19 – 2.935 EUR
?BeoPlay H6 – 419 EUR
BeoLab 5 – 20.360 EUR