Boston Acoustics kondigt de lancering aan van haar TVee Model 20 soundbar. Naast een opvallend scherpe prijs valt ook de aanwezigheid van een draadloze subwoofer op.


De TVee Model 20 soundbar heeft heel wat te bieden voor een adviesprijs van 349,99 euro. De slanke soundbar wordt geleverd met een compacte, draadloze subwoofer, wat voorkomt dat er kabels door de woonkamer gelegd moeten worden.

Ondanks de compacte afmetingen, zou de set garant moeten staan voor een kamervullend geluid dat ondersteund wordt door een krachtige bas.

De Model 20 belooft dan ook een all-round aanvulling op je tv-toestel te zijn, die zowel bij tv-kijken, gamen als muziek beluisteren voor een meerwaarde zorgt. De innovatieve HHRT-drivertechnologie (Hyperbolic High Rigidity Transducer) moet daarbij het verschil maken.

De installatie heeft niet veel voeten in de aarde. Een eenvoudige stereo cinch-audiokabel volstaat voor de aansluiting, terwijl de geïntegreerde muurbeugels het makkelijker maken om de soundbar aan de muur te bevestigen onder een tv.

Er is ook geen extra afstandsbediening nodig voor de Model 20. De set 'leert' immers de signalen van je huidige afstandsbediening te verstaan, zodat je die gewoon verder kan blijven gebruiken.

De TVee Model 20 van Boston Acoustics wordt begin juni 2010 in de winkels verwacht, net voor het WK voetbal van start gaat.