Bose zal het SoundTouch Wi-Fi music system assortiment verder uitbreiden. De draadloze systemen zijn nu onder andere uitgerust met Deezer en Spotify en het merk heeft ook een aantal gloednieuwe producten binnen de reeks aangekondigd.

De bediening van de SoundTouch Wi-Fi systems blijft onveranderd. Je kunt zes presets instellen om direct je favoriete muziek te beluisteren, of alles bedienen vanaf het gadget van je keuze. Je hebt toegang tot 20.000 internetradiozenders wereldwijd, muziekdiensten en afspeellijsten uit je eigen bibliotheek.

Bose voegt twaalf nieuwe SoundTouch Wi-Fi music systems toe, met opties voor binnen en buiten. Alle systemen werken samen en communiceren draadloos door wanden en vloeren.

Het SoundTouch 30 Series II system is het paradepaardje van Bose. Verder introduceert het merk nog de 20 Series II en het SoundTouch Portable Series II system. Alle systemen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: wit en voor het eerst ook zwart. De SoundTouch 30 Series II heeft een adviesprijs van € 699,95, de 20 Series II kost € 399,95 en de adviesprijs van het SoundTouch Portable Series II Wi-Fi music system bedraagt € 399,95.

De nieuwe Lifestyle Series III home entertainment systems en een nieuwe lijn CineMate-home-cinemaproducten, waaronder drie soundbaropties, zijn nu compatibel met SoundTouch.

Het nieuwe SoundTouch Stereo JC Series II Wi-Fi music system is een standalone stereomuzieksysteem. Hij is uitgerust met twee Jewel Cube Series II speakers met een nieuw ontwerp. De adviesprijs van het systeem bedraagt € 1199,00.

SoundTouch systems integreren twee nieuwe muziekdiensten: Deezer en Spotify Connect. Deze kunnen worden geconfigureerd via een account dat automatisch wordt gemaakt in de SoundTouch app.

Met de verbeterde app is het configuratieproces volgens Bose gestroomlijnder. Dankzij een nieuwe zoekfunctie zijn artiesten en nummers in je muziekbibliotheek snel gevonden en met de nieuwe basregelfunctie pas je de lage tonen naar wens aan. De systems zijn ook geschikt voor streamen met AirPlay.

Elk nieuw SoundTouch system is vanaf 10 oktober 2014 verkrijgbaar. Voor alle bestaande systemen zijn de nieuwe muziekdiensten en functies vanaf 10 oktober 2014 via software-upgrades beschikbaar.