Wij waren enkele jaren terug diep onder de indruk van Bose' draagbare Soundlink Mini (lees hier onze recensie) en het merk introduceert nu een opvolger voor de speaker. De Sounlink Mini II moet een nog beter geluid produceren en meer functies bieden.

De opvolger is uitgerust met een telefoonluidspreker om via de luidspreker te kunnen bellen. De accu zou nu een hele dag mee moeten kunnen gaan. Middels multi-connect maak je verbinding met een smartphone of een tablet en gesproken instructies moeten het koppelen een stuk eenvoudiger maken. En het mooiste van alles is dat de prijs nog gewoon hetzelfde is gebleven; de Mini II is verkrijgbaar voor € 199,95 euro per stuk.

'De originele SoundLink Mini was een uniek fenomeen', vertelt Jack Yu, productmanager voor Bose SoundLink speakers. 'Er was geen enkele andere luidspreker die eraan kon tippen en mensen staan nog steeds versteld van het geluid. De prestaties zijn nog altijd ongeëvenaard en onze technici hebben bovendien gezorgd voor nieuwe manieren om hem te gebruiken en ervan te genieten.'

Overigens vernieuwde Bose ook hun QuietComfort 20-hoofdtelefoon (lees hier onze recensie) die nu verkrijgbaar is in het zwart of wit (foto onder), beide afgewerkt met blauwe accenten. De QuietComfort 20 is vooral bedoeld voor de Samsung Galaxy en het gamma aan Android-modellen, omdat hij optimaal functioneert met Android-smartphones.