Toon alles (11)
Jamie Biesemans

Acer: 'bijzondere' laptop verwacht
Een computermerk op IFA? Jawel, de beurs in Berlijn is al langer niet meer beperkt tot ‘pure’ AV-toestellen. Acer zou naar het verluidt op IFA een “bijzondere” laptop voorstellen. Wij zetten ons geld op een ultrabook, de nieuwe categorie ultralichte laptops waar Intel zo’n liefhebber van is.

Asus: Android-tablets en ultrabooks
En als we toch aan het wedden zijn, hou dan zeker Asus in de gaten. Verwacht wordt dat ook zij een aantal ultrabooks gaan voorstellen. Daarnaast pronkt het merk vast met zijn populaire modulaire Android-tablets.


LG: alles op 3D

In de voorbije maanden heeft LG al veel interessants voorgesteld. Op IFA zou het vooral draaien rond 3D. Zo toont LG naar alle waarschijnlijkheid een 3D Game Convertor voor de Optimus 3D Speed, de eerste (maar niet langer de enige) smartphone met 3D-scherm. De software die LG nu toont, doet wat de naam belooft: games in 2D omzetten naar 3D. De 3D Game Convertor zou deel uitmaken van een software-update die Optimus 3D-eigenaars later in het jaar ontvangen.

Op IFA toont LG ook twee stijlvolle 23-inch LED-monitors. De E91 valt vooral op vanwege zijn heel dunne schermrand en dikte van 0,72 cm. De D237IPS is dan weer een high-end model, uitgerust met een IPS-scherm en een 3D-modus.


De FWD-redactie trekt uiteraard ook naar Berlijn om je zo snel mogelijk in te lichten over wat er allemaal wordt voorgesteld op de beurs. Live-verslaggeving van de belangrijkste events lees je elke dag op fwdmagazine.be. En vergeet niet hier te klikken om in te schrijven voor dagelijks een update vol IFA-nieuws in je mailbox te ontvangen.
 

 

2/2
gerelateerde items