Platenspelers zijn gevoelige dingen. Wanneer je huisdier plots interesse toont in de spinnende schijfjesspeler, gaat bij heel wat vinylliefhebbers dan ook alarmfase één in. Maar geen nood, de Cat Scratch brengt een uitkomst.


Met de Cat Scratch heeft je kat - of gelijk welk ander huisdier dat af en toe de nood voelt om bewegende voorwerpen te achtervolgen of z'n klauwen uit te slaan - niets meer te klagen.

Integendeel: hij of zij krijgt exact hetzelfde spul als z'n baasje, maar dan van karton. Het ronddraaiend plateau is bij deze versie echter bedekt met een 'krabbaar' matje, terwijl de toonarm gewoon mee kan bewegen. Inderdaad, net als bij een echte platenspeler.

We durven er alvast onze lederen sofa (mét krabsporen) op verwedden dat de geluiden die deze draaitafel voortbrengt een stuk beter zullen klinken dan het schurende geluid van kattennagels op vinyl. 

De Cat Scratch is verkrijgbaar bij SUCK.UK en wordt geleverd als een vouwbaar pakketje, inclusief instructies. Je betaalt er 15 Britse pond voor, exclusief verzendingskosten.