EISA

EISA Mobile Awards 2021-2022

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022
OPPO Find X3 Pro
 
De OPPO Find X3 Pro legt de technologische lat hoger dan ooit, en maakt indruk met zijn volledige features en een modern en onderscheidend design. De Find X3 Pro wordt aangedreven door een Qualcomm 5nm Snapdragon 888-processor en met 12 GB RAM, en pakt uit met een 6,7 inch 120 Hz LPTO AMOLED-scherm en een duurzame 4.500 mAh batterij en 65 Watt snelladen. OPPO’s vlaggenschip biedt wellicht de beste smartphonecamera op dit moment, met vier lenzen op de achterkant: een 50 MP primaire ultrabreedhoek, een 13 MP telephoto en een 3 MP microscoop. Die laatste werkt op 1 tot 3 mm afstanden om 60x vergroting te bieden. Dit multicamerasysteem levert alles wat er beloofd wordt, wat de OPPO Find X3 Pro de geavanceerdste smartphone op de markt maakt.


 
 
EISA BEST SMARTPHONE 2021-2022
Apple iPhone 12 Pro Max
 
Met z’n prachtige achterkant uit matglas en een groot 6,7 inch scherm weet het design van Apples iPhone 12 Pro Max-vlaggenschip meteen je aandacht te trekken. Onder zijn premiumuiterlijk zit een smartphone met bliksemsnelle processing en een uitstekende batterijduur. Of je het nu gebruikt om te gamen, browsen, video’s te bewerken of voor het werk, het zal makkelijk de dag doorkomen. Wat je ook wil doen, de iPhone 12 Pro Max zal het snel en zonder haperingen uitvoeren. Het scherm is magnifiek en levert accurate kleuren gecombineerd met een hoge helderheid. Het trio van 12-megapixelcamera’s (en meerdere gebruikerssettings) zijn een droom voor fotografen. Ondersteunen voor 4K HDR met Dolby Vision resulteert in video’s in hoge kwaliteit die je probleemloos kunt tonen op een groot tv-scherm.


 
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022
Sony Xperia 1 III
 
Sony introduceert de eerste 120 Hz 4K-scherm bij een smartphone én een periscoop-telephonelens met een variabele brandpuntsafstand. Dat maakt dit toestel een overtuigende multimediaheld die ideaal is voor iedereen die hun mobiel toestel vooral gebruikt om te creëren of om hogekwaliteitsvideo en beelden te consumeren. Deze mogelijkheden krijgen de ondersteunen van Qaulcomms nieuwste 5 nm Snapdragon 888-chipset en een volledige 12 GB RAM, een krachtige motor die ervoor zorgt dat deze smartphone ook uitblinkt op vlak van gaming en multitasking. De Xperia 1 III is een high-end toestel voor veeleisende gebruikers die zijn geweldige functionaliteit verpakt in een fris design met een onberispelijke glasfinish en IP65/IP68 water- en stofbestendigheid.


 
EISA BEST BUY SMARTPHONE 2021-2022
TCL 20 Pro 5G
 
De TCL 20 Pro 5G biedt premiumfuncties die geen enkele concurrent verschaft, wat het de beste budgetsmartphone van het moment maakt. De uitstekende bouwkwaliteit, een 6,67 inch gebogen AMOLED HDR-scherm, draadloos laden en een 4.500 mAh batterij en een driedubbele camera achteraan geven het een vlaggenschipgevoel. De gebruikservaring is zeer overtuigend, mede dankzij de indrukwekkende helderheid van zijn scherm, de kwaliteit van de foto’s of de snelle respons van z’n 8 nm Snapdragon 5G-processor en 6 GB RAM. De 20 Pro 5G wordt nog aantrekkelijker dankzij een gedurfd en robuust design. Dit is een betaalbare en zeer betrouwbare toegang tot de snelheden van 5G-technologie.


 
EISA BEST FOLDABLE SMARTPHONE 2021-2022
Huawei Mate X2
 
Helemaal aan de frontlinie van smartphonedesign vind je Huawei’s opmerkelijke Mate X2. Dankzij z’n verbluffend naar binnen plooiend OLED-display wordt het mogelijk om een groot, helder en scherp 8 inch scherm in je broekzak mee te dragen. Het scharniermechanisme maakt indruk: de oppervlakte van het scherm is perfect vlak en het toestel ligt perfect in je hand. Aan hardwarezijde vult de Mate X2 zijn innovatieve vorm aan met de allerbeste technologieën, incluis de laatste Kirin 9000 5G-chipset in combinatie met 8 GB RAM en een 4.500 mAh. Doe er nog een quad-camerasysteem met zowel ultrabrede als 10x optische lenzen bij, en je kunt echt spreken van een volledig pakket dat iedereen zal verbluffen.


 
EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022 (samen met de Hi-Fi Expertgroep)
Philips Fidelio L3
 
De Fidelio L3 op je hoofd plaatsen is alsof je een tedere omhelzing krijgt. Het topmodel van de herboren Fidelio-lijn van Philips pronkt met een stijlvol en goed gebouwd ontwerp dat over de oren past, met een ongelooflijk samengaan van schoonheid, efficiëntie en geluidskwaliteit. Het ANC-systeem, gebaseerd op een hybride systeem met dubbele microfoons, werkt fantastisch en is volledig transparant. En ook: het frequentieweergave van de 40-mm drivers is verrassend, met  krachtige maar perfect gecontroleerde bassen, zeer lage vervorming en een tonaal evenwicht dat niet verandert als de ruisonderdrukking werkt. Het is een ontspannen sound dat aanmoedigt om lang te luisteren, daarbij geholpen door het comfortabele design en lange batterijduur van de Fidelio L3. Je gaat hem niet willen afnemen!


 
EISA SMARTWATCH 2021-2022
Huawei Watch 3 Pro
 
De Watch 3 Pro is Huawei’s eerste smartwatch gebaseerd op zijn eigen HarmonyOS. Dit geavanceerd besturingssysteem komt met een reeks applicaties en functies, waaronder hartslag- en O2-saturatie-monitoring, stresstesting en valdetectie, en kant-en-klare trainingsprogramma’s voor 100 verschillende workouts. Het kan ook functioneren als een smartphone dankzij de compatibiliteit met eSIM en bevat een geïntegreerde speaker die je kunt gebruiken met apps als Tidal en MyTuner. Aan je pols ziet het er fantastisch uit, dankzij de behuizing uit titanium rond het 1,43 inch AMOLED-scherm. Die laatste wordt beschermd door 3D saffiergals, wat zorgt voor een gevoel van moderne elegantie.


 
EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022 (samen met de Hi-Fi Expertgroep)
LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)
 
De TONE Free FP8 true wireless-oortjes werden ontworpen in partnership met Meridian Audio en bieden een mix van handige features en indrukwekkende prestaties. Het prijskaartje is betaalbaar, de batterij gaat 10 uur mee en koppelen met je smartphone gaat onmiddellijk dankzij Bluetooth 5.2. Ze leveren een helder geluid tijdens het bellen en zuiverheid over het volledige frequentiebereik dankzij de 8 mm hybrid (silicon/Nomex)-drivers. De ruisonderdrukking is effectief, net als de basrespons van de FP8, en de earbuds passen comfortabel in de oren wat lange luistersessies mogelijk maakt. Wanneer je ze niet gebruikt, worden ze opgeladen in de strakke UVNano-doos – en worden ze ontsmet met een UV LED. Dit is een slim bedacht design die stijl huwt aan een praktische aanpak.


 
EISA MOBILE SPEAKER 2021-2022
We. by Loewe We. HEAR 2
 
Zoals je zou verwachten van We. By Loewe is de draagbare We. HEAR 2-speaker smaakvol ontworpen en ziet het er geweldig uit. Het is beschikbaar in vier verschillende kleuren, zodat je eentje kunt kiezen dat past bij je interieur. Of de buitenkant van je huis, aangezien de speaker een IPX6-label bezit en water/stofbestendig is. De bediening voor volume en Bluetooth-pairing zijn op slimme wijze verstopt achter de anti-rolstand. Zijn geluid is helder, gedetailleerd en pittig, met meer dan genoeg volume om een feestje te starten. Als je laad via USB-C wordt de We. HEAR 2-batterij opgeladen in 4-5 uur, waarna het 15 uur meegaat. Het robuuste cilindrische chassis kun je recht of horizontaal positioneren, of kan bengelen via de meegeleverde beugel terwijl je rondstapt.


 
 
 
 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.