Bij de naam Ferrari denken we in eerste instantie aan snelle, exclusieve Italiaanse sportwagens. Maar het logo van de fabrikant prijkt ook op heel wat andere items. De nieuwe hoofdtelefoons van Logic3, bijvoorbeeld.

Het nieuwe aanbod Ferrari-hoofdtelefoons telt zeven verschillende uitvoeringen. Volgens Logic3 zijn ze ontworpen "om de grootsheid en flair van de autofabrikant te vieren, zowel op de weg als in de motorsport, door superieure audioprestaties te combineren met een mooi design." Logic3 zou volgens zijn CEO Ashvin Patel nauw samengewerkt hebben met Ferrari bij het design en ontwerpproces, zodat de hoofdtelefoons voldoen aan de hoge standaarden die de legenadarische sportwagenfabrikant nastreeft. 

De hoofdtelefoons zijn opgedeeld in twee collecties: de Scuderia Ferrari Collection, die geïnspireerd is door de technologische innovaties van het Ferrari F1-team, en de Ferrari Cavallino Collection, die de mosterd haalt bij de wegmachines van het merk met het steigerend paardje. 

Keuze te over
De Scuderia-collectie bestaat uit de volgende modellen:

• R200 over-the-ear hoofdtelefoon, beschikbaar in zilver en wit (262 euro)
• P200 on-ear hoofdtelefoon, geïnspireerd op de sets die in de pitlane van de F1 gedragen worden. Beschikbaar in rood en zwart (251 euro)
• R100, R100i, S100 en S100i in-ear hoofdtelefoon, met TFAT en noise-isolating technologie. Beschikbaar in zwart, rood en wit (125 - 156 euro)

In de Cavallino-collectie zien we de volgende sets: 

• T250 on-ear hoofdtelefoon, beschikbaar in zwart of 'tan' (TBC)
• T150 en T150i in-ear hoofdtelefoon, met  TFAT en noise-isolating technologie. Beschikbaar in zwart of 'tan' (187 euro)
• G150 en G150i in-ear hoofdtelefoon, met TFAT en noise-isolating technologie. Beschikbaar in zwart of wit (167 euro)

De nieuwkomers zijn verkrijgbaar via de Ferrari-website en Ferrari by Logic3. Ook het Britse Harrods heeft de sets al beschikbaar, en binnenkort zouden nog heel wat andere verdelers moeten volgen.