Redactie

FWD Kerstmysterie dag 5: Win een DALI KATCH luidspreker

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een DALI KATCH luidspreker!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een DALI KATCH luidspreker

Vandaag geven we een gloednieuwe KATCH-luidspreker van DALI weg!

De KATCH zet nieuwe standaarden in de wereld van draagbare audio. Het is de ultieme belichaming van DALI’s geavanceerde digitale technologie en unieke ontwerp-kennis, waarin beide elementen bijeen worden gebracht om een luidspreker te creëren die een ongelooflijk rijke klank biedt uit een compacte behuizing.

De DALI KATCH is een accu-gevoede Bluetooth luidspreker. Verpakt in een elegant afgeronde en solide behuizing geven de speciaal ontwikkelde drivers het geluidssignaal van de interne digitale versterker weer. Gemakkelijk aan te sluiten via Bluetooth, met de mogelijkheid om te genieten van de betere geluidskwaliteit van Apt-X, indien dat ondersteund wordt. De DALI KATCH heeft ook een analoge ingang via een mini-jack. En omdat we wisten dat je je DALI KATCH mee op pad zou nemen hebben we er een USB-uitgang op gemaakt waarmee je je telefoon of tablet kunt opladen terwijl je naar muziek luistert.

Omdat hij beschikbaar is in drie verschillende kleurcombinaties – Dark Shadow, Cloud Grey en Green Moss – zal de DALI KATCH op elegante wijze in bijna iedere omgeving opgaan. Door zijn geïntegreerde lederen draagriem is de DALI KATCH gemakkelijk en comfortabel mee te nemen, en door het duurzame ontwerp is dat ook veilig.

De DALI KATCH is een draagbare luidspreker die in een groot aantal situaties gebruikt zal worden. Om in alle situaties het beste resultaat de garanderen heeft hij twee geluidsprofielen. Eén is geoptimaliseerd voor een lineaire, meer neutrale frequentieweergave die perfect is voor de meeste luistersituaties. De ander heeft meer warmte en zal perfect werken in grotere ruimtes, of als de muziek nét dat beetje extra nodig heeft.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van DALI Benelux én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van DALI en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De DALI KATCH wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.