Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Ambilight en Smart

Ambilight blijft de unieke technologie van TP Vision. Ook dit jaar zijn de toestellen grotendeels voorzien van twee-, drie-, of vierzijdige Ambilight. Die reageert ook als je enkel muziek speelt, en daarvoor zijn ook verschillende visualisatiemodes voorzien. De woonkamer krijgt er wel een club-sfeertje mee. Voor het EK voetbal komt er weel een smartphone-app (Wave Your Flag) waarmee je de Ambilight de kleuren van de nationale vlaggen kan doen weergeven.

En dan is er natuurlijk de Ambilux. In plaats van leds gebruikt die picoprojectoren om achter de tv een waar landschap van kleur te tekenen. Bijzonder indrukwekkend, maar enkel voor wie veel plaats heeft. Je moet namelijk een 65 inch-tv kunnen plaatsen, met rondom nog minimaal één meter vrije ruimte.

Op smart tv-vlak merken we dat alle modellen gelanceerd worden met Android L, maar al zeer snel een update zullen krijgen naar Android M. Goed nieuws ook voor de eigenaars van een 2015 model. Die zullen namelijk ook een Android M upgrade krijgen. 

gerelateerde items