Zo'n drie jaar na de introductie van de Model S speakerdock, acht Geneva de tijd rijp voor een broertje. Dat komt er in de vorm van een Model S zonder gemotoriseerd dockingstation, maar met Bluetooth.

Bij de Model S Bluetooth heeft het gemotoriseerde dockingstation dus plaats gemaakt voor een geïntegreerde Bluetooth-ontvanger. Die maakt het mogelijk om vanaf een resem (mobiele) toestellen draadloos muziek te streamen naar de kleine Geneva, of je nu een voorliefde voor Apple, Android of Windows 8 hebt.

Geneva geeft alvast aan dat je dezelfde geluidskwaliteit mag verwachten van de nieuwkomer als van het reeds bestaande model.

Extra's
Voor de bediening van de Model S Bluetooth levert Geneva een bijpassende remote mee, terwijl het kenmerkende touchpanel rechtsboven op de kast vernieuwd werd.

Verder zijn ook een FM-radio, klok en wekker nog steeds van de partij, terwijl het bijpassend voetje voor de Model S standaard meegeleverd wordt.
 


Zelfde prijs
De nieuwe Geneva Model S Bluetooth is per direct leverbaar in de kleuren wit, rood en zwart en heeft een adviesverkoopprijs van 349 euro.

Daarmee kost hij exaxt evenveel als de klassieke Model S met dockingstation, die ook gewoon leverbaar blijft in de kleuren wit, rood, zwart en zilver.

Voor meer informatie over beide modellen kan je terecht op de website van Geneva.