Op zaterdag 22 en zondag 23 februari aanstaande organiseren we met onze gezamenlijke titels de FWD*HiFi-Dagen in het markante Radio Kootwijk op de Veluwe. Niet voor iedereen bij de deur, maar toch zeer de moeite waard om de verplaatsing te maken.

Omdat we, samen met presentator Jan Douwe Kroeske, een evenement weg willen zetten dat echt leven in de markt brengt en samen met jullie de hifi-hobby viert, hebben we het volgende besloten: iedereen die zich voor 14 februari aanstaande registreert, is gratis welkom. The more, the merrier!

Voor onze Gold Members, die gratis toegang als onderdeel van hun abonnement op Hifidelity en zes nummers FWD Magazine hebben, gaan we uiteraard iets extra doen. Denk bijvoorbeeld aan stevige korting op onze goedgevulde goodiebags ter plekke. 

Samen met Jan Douwe willen we je van harte welkom heten in het monumentale Radio Kootwijk. In het karakteristieke pand van de oude zenderlocatie zullen we met tal van sprekers, specialisten en andere hifi-enthousiastelingen een compleet programma organiseren, dat een heel weekend zal bestrijken en waar tevens een outlet onderdeel van zal zijn. Je kunt dan voor hele interessante prijzen apparatuur kopen.