Met 4K-scaler en pre-outs
De uitgebreide featureset zet zich ook door op het klassieke speelterrein van een AV-receiver, oftwel het beeld- en geluidsluik.

Zo zien we acht HDMI-ingangen die 3D-compatibel zijn, waarvan er één op het voorpaneel is aangebracht. Opvallend is dat ze niet alleen 4K-beelden kunnen doorgeven (pass-through), maar ook beelden vanaf een lagere resolutie kunnen upscalen naar het nieuwe 4K-formaat (ook bekend als UHD). 

Op audiovlak debuteert een milieuvriendelijke, schakelende voeding die superieure prestaties belooft zonder de gebruikelijke zware transformatoren. Dat vertaalt zich volgens Harman Kardon in een vermogen van 125 watt per kanaal. Eveneens opvallend is de selectie pre-outs op de achterkant, waardoor de AVR 370 ook als AV-processor ingezet kan worden wanneer je een zwaardere eindversterker wil.

Om de AV-receiver perfect af te stemmen op je speakers en kijk- en luisterruimte, staat het EzSet/EQ-kalibratiesysteem ter beschikking, dat met behulp van de meegeleverde meetmicrofoon alle parameters automatisch instelt.

De nieuwe high-res grafische menu's beloven eveneens een steentje bij te dragen aan het gebruiksgemak. 
 

gerelateerde items