Gebruiksgemak troef
Een dergelijke hoeveelheid features kan alleen maar tot z'n recht komen als ook het gebruiksgemak op hoog niveau acteert. Gelukkig lijkt Marantz ook op dat vlak z'n huiswerk gemaakt te hebben.

Een extra groot OLED-display geeft alle informatie duidelijk leesbaar weer, zelfs op grotere afstanden. De bediening verloopt via de meegeleverde afstandsbediening of de toetsen op het frontpaneel.
 


Wie een iPhone of iPod touch bezit, kan de NA7004 ook benaderen via de gratis Marantz Wizz app. Zodra de NA7004 op een computernetwerk aangesloten wordt, is het ook mogelijk om het toestel te bedienen via de ingebouwde webbrowser.

AirPlay-compatibel na update
Met de optionele RX101-ontvanger wordt de netwerkspeler ook Bluetooth-compatibel, en vanaf eind oktober - begin november brengt Marantz een firmware-upgrade uit die de NA7004 AirPlay-compatibel maakt. Daarmee wordt het mogelijk om muziek rechtstreeks vanuit iTunes naar de speler te streamen.

De Marantz NA7004 is DLNA 1.5- en Windows 7-gecertificeerd, wat voor meer gebruiksgemak garant moet staan. Het toestel is compatibel met een uitgebreide waaier audioformaten, inclusief 24-bit FLAC's.

Vanaf eind oktober staat de Marantz NA7004 bij de officiële dealers voor een adviesprijs van 799 euro. Het toestel is beschikbaar in een zwarte en zilver-gouden afwerking.
 

2/2
gerelateerde items