Het FWD-team bezoekt persconferenties en stands. We doen onder andere verslag van productpresentaties van Teufel en Yamaha én nemen interviews af bij Samsung en LG.  En daarbij roepen we de hulp in van onze lezers. Wat wil je weten over de LG OLED tv's? Of de Samsung Ultra HD tv? Laat het ons weten via onze Facebookpagina en lees de antwoorden op FWDmagazine.be.

NIEUWS
Tussen alle nieuwe 5K-tv’s, tablets en smartwatches kondigen verschillende partijen nu al nieuwe producten aan:

Acer
Acer toont tijdens IFA 2015 de Aspire R 13, Chromebook R 11, de Predator Gaming-lijn, vier nieuwe Liquid smartphones, de Aspire U5-serie (U5-710) en de Revo Build-serie (M1-601), vernieuwingen van de Aspire V Nitro serie en de Aspire V 13 serie, de Predator 8 gaming-tablet, de Predator 15 en 17 gaming-laptops, de Predator Z-serie en de Predator XB1-serie. 

Sony
Sony breidt zijn Home Cinema-serie uit met drie nieuwe projectoren, van native 4K- tot Full HD 3D-resolutie. HDR-ondersteuning voor de 4K Ultra HD-televisies. En de 15 mm dunne, 75 inch, 4K Bravia televisie.

COMMENTS
Naast Acer, LG, Haier, Sony en Samsung zijn er ook nog talloze andere bedrijven die de IFA aangrijpen om hun nieuwste producten en innovaties te presenteren. Natuurlijk willen wij ook van FWD-lezers weten wat jullie verwachten of waar jullie op hopen. Laat het ons weten via de Facebookpagina.