Toon alles (6)

Live pauzeren en opnamefunctie
Door de lancering van de HD-recorder kan INDI ook twee nieuwe diensten aanbieden. Met easyview kunnen kijkers het programma dat ze op dat moment bekijken live pauzeren. Tot eind dit jaar is easyview gratis, daarna wordt voor deze functie 2,95 euro per maand aangerekend. Voor abonnees van de betaalpakketten INDI Extra, Mega en Mega Movie is easyview evenwel gratis.

Ook de elektronische programmagids (EPG) wordt onder handen genomen. Voortaan is de programmering van de meeste Vlaamse zenders tot acht dagen vooraf raadpleegbaar. Kijkers kunnen ook een herinneringsfunctie in de programmagids activeren, zodat ze gewaarschuwd worden wanneer hun favoriete programma's beginnen.

Vanuit de programmagids kunnen eigenaars van een HD-recorder rechtstreeks opnemen met een druk op de knop of de opnamefunctie programmeren. INDI rekent hiervoor geen extra kosten aan. Bij Telenet bijvoorbeeld is een gelijkaardige functie gebundeld in de betalende dienst Flexview. Voor kijkers met een HD-receiver zal de nieuwe EPG beschikbaar zijn tegen einde juni.

BeTV
Opvallend is ook de stijging van de abonnementsprijs van INDI BeTV van 34,70 naar 37, 70 euro, maar dat staat volgens Beyltjens los van de lancering van de nieuwe betaalpakketten: "De prijsstijging geldt vanaf 1 juli en komt op vraag van BeTV zelf. Ook bij andere spelers zal dit het geval zijn."

Update 18/06/2007: Toelichting prijsstijging BeTV toegevoegd.

2/2
gerelateerde items