Toon alles (9)
Dries Cludts

Doe ik er wel goed aan om onmiddellijk te updaten?

Het is aanlokkelijk om iOS 7 zo snel mogelijk te installeren van zodra je ziet dat de update beschikbaar is op jouw toestel, maar is dat ook een goed idee?

Heel wat gebruikers zullen hetzelfde idee hebben en hun toestellen woensdagavond zo snel mogelijk proberen updaten. Het is daarom niet uit te sluiten dat de servers toch overbelast raken en downloads traag verlopen of er problemen opduiken bij de installatie. In dat geval kan je alleen maar geduld hebben en het later nog eens proberen.

Daarnaast is het ook niet onwaarschijnlijk dat bepaalde apps (nog) niet goed werken met iOS 7. Het ontwerp van het nieuwe besturingssysteem breekt radicaal met dat van zijn voorgangers, waardoor ook ontwikkelaars genoodzaakt zijn om hun apps aan te passen. We kregen in juni al van verschillende Belgische app-ontwikkelaars te horen dat ze hierdoor voor een behoorlijke uitdaging kwamen te staan. Vermoedelijk zullen we tijdens de komende dagen dus een hoop app-updates zien verschijnen, die de compatibiliteit met iOS 7 moeten verbeteren.

6/6
gerelateerde items