Toon alles (6)
Bram Vandeperre

Beschikbaarheid

Vandaag is de officiële lancering in een tweede reeks landen, waaronder België en Nederland.

Bij Mobistar kan je vanaf morgen terecht als je reeds een nano-sim hebt aangevraagd en bevestiging hebt gekregen dat er een iPhone klaarligt. Zo niet, dan zal je helaas nergens terecht kunnen dit weekend, zo laat de operator weten.

Inmiddels heeft het ook geen zin meer om naar de Apple Store in Nederland af te zakken. In de Apple in Amsterdam is alles uitverkocht, zo stelt de site iPhoneclub.nl. Naar schatting stonden er afgelopen nacht 1.500 mensen in de wachtrij.

De Belgische Apple Premium Reseller Easy-M laat weten pas leveringen te verwachten midden oktober. Saturn verwacht nog voor het einde van volgende week de eerste leveringen te gaan ontvangen, maar is voorzichtig met details. De vestiging in Wilrijk weet wel te zeggen dat er op de wachtlijst momenteel ongeveer 70 personen staan.

De Vlaamse dealer Lab9 heeft voorlopig ook geen leveringen ontvangen en heeft geen idee wanneer die dan wel zouden binnenkomen. De grootste reseller, Switch, heeft voorlopig geen plannen om de iPhone 5 te gaan verkopen.

Fnac België laat weten pas midden november de iPhone 5 in de winkelrekken te leggen. Media Markt Antwerpen heeft een wachtlijst van ongeveer 200 personen, en krijgt zaterdag een levering van zeven toestellen.

 

gerelateerde items