Benieuwd naar waarom lossless en hires-audio zoveel beter klinken? Op een unieke event op 10 mei krijg jij de kans om de wereldberoemde Motormusic-studio's in Mechelen te bezoeken, sessies bij te wonen over hi-resaudio en zelf te luisteren naar hi-resaudio op de nieuwste toestellen van Sony.

Er is de laatste tijd veel te doen rond hi-resaudio. Je hebt Neil Young die sterk uitpakt met Pono, een hele discussie rond upsampling, muziekdiensten die inzetten op hi-res downloads, en Sony die met een nieuwe lijn opmerkelijke audioproducten strijd voert voor beter geluid. Dat de MP3 niet meer voldoet is duidelijk, maar wat komt er in de plaats? FLAC, ALAC of DSD, misschien? 

Reden genoeg om een exclusief hi-resevent te organiseren waar we lezers laten kennismaken met  digitale muziek in de hoogste kwaliteit. Het event gaat door in de befaamde MotorMusic-studio's in Mechelen (België) en wordt samen met Sony georganiseerd.

Klik hier om je in te schrijven via het inschrijvingsformulier op HiFi.nl. 

We voorzien niet alleen een unieke setting maar ook een uitgebreid en leuk programma.

  • Zoals een rondleiding achter de schermen van de wereldberoemde muziekstudio.
  • Luistertests om zelf het verschil tussen gecomprimeerde, lossy muziek en degelijke opnames te ontdekken.
  • In verschillende luisterruimten stelt Sony zijn nieuwe hi-res audioproducten aan je kritische oor bloot.
  • De befaamde Sony-ingenieur Eric Kingdon spreekt ter plekke over waarom audiokwaliteit zo belangrijk is, geïllustreerd door zijn favoriete opnames.
  • Je kunt onder andere luisteren naar de indrukwekkende combinatie van de HAP-Z1ES audiospeler en de TA-A1ES-versterker die we reeds getest hebben. Wij hebben het duo al uitgebreid getest, en het is zeker het aanhoren waard.
  • Sessies over de techniek achter lossless audio.

 

Alle aanwezigen kunnen bovendien rekenen op een mooie verrassing...

Kortom, dit wordt een niet te missen evenement voor elke muziekliefhebber. En dat helemaal gratis!

Helaas kunnen we niet alle FWD-lezers op 10 mei ontvangen. Slechts veertig mensen kunnen het event bijwonen, dus haast je om je in te schrijven! Bij grote interesse geven we voorrang aan onze Gold-leden.

Klik hier om je in te schrijven via het inschrijvingsformulier op HiFi.nl. 

Praktisch: het event vindt plaats in hartje Mechelen op 10 mei, vanaf 13u. Het event duurt ongeveer 2 uur. Op (korte) wandelafstand zijn meerdere parkings te vinden en ook met het openbaar vervoer is geraak je er probleemloos. Na het inschrijven ontvangt u kortelings van ons een bevestinging per mail.