Jamie Biesemans

Conclusie

Nu is het natuurlijk aan jou om te beslissen welke van bovenstaande factoren belangrijk zijn voor je, en aan de hand daarvan een toestel te kiezen. Dat is geen puur technische beslissing. Het is onwaarschijnlijk dat een doorsnee persoon zou twijfelen tussen een gigantische Samsung Galaxy Note 3 en een iPhone 5s bijvoorbeeld. De prijs verschilt dan niet zoveel met elkaar, ze spreken toch heel een heel ander publiek aan.

Belangrijk om weten is de meeste merken een cyclus van één jaar hanteren voor een toptelefoon. Bovendien is die cyclus vrij voorspelbaar. Samsung stelt bijvoorbeeld graag in het voorjaar een Galaxy S voor en in september een nieuwe Note. Ook Apple lijkt geneigd om nieuwe iPhones te openbaren bij het begin van het schooljaar. 

Rond deze 'wisseling van de wacht' zijn er opportuniteiten. Een opportuniteit om het oude model misschien iets goedkoper te vinden, maar ook een opportuniteit om even te wachten. Het is sneu om veel geld uit te geven voor een highend-model als enkele weken later een toestel met betere features op de markt gaat kopen. 

10/10
gerelateerde items