Toon alles (7)
Redactie  FWD

Zoals je ziet, ben ik helemaal in de ban van de Sony S tablet. Minpunten? Misschien ben ik Android nog niet goed gewend, maar ik heb wat moeite met apps die niet “proper” afsluiten en dus op de achtergrond blijven draaien en de niet zo schitterende batterij leegslurpen. Maar daar zal dan weer een andere toepassing voor bestaan zeker?

En misschien is het omdat ik van een oudere generatie ben, maar ik vind 500, 600 euro of meer voor een iPhone, iPad of deze prachtige Sony S tablet toch net iets te veel in deze moeilijke tijden. Zal de tablet ook maar een tijdelijke hype zijn zoals de netbook nog maar een paar jaar geleden? Wie weet…

Vind je dit de beste lezerstest van de Sony S (de andere twee vind je hier en hier), klik dan op deze link en druk op Facebook op de vind ik leuk-koppeling bij het artikel. Onder de mensen die een (en slechts één) van de lezerstesten leuk vindt, verloten wij een Sony S!

Pas op: niet klikken op de 'vind ik leuk'-knop hieronder, maar wel op de link klikken in de alinea hierboven en daar op de 'vind ik leuk'-knop drukken. Anders kunnen wij uw naam niet in de loting voor een Sony S steken.

4/4
gerelateerde items