Logitech introduceert de Logitech Keys-To-Go: een draagbaar, lichtgewicht toetsenbord voor mobiele Android- en Windows-apparaten. Het Bluetooth-toetsenbord is tevens beschikbaar voor iOS.

Logitech introduceerde eerder al de Keys-To-Go voor de iPad, en blijft dezelfde flexibiliteit en typ-ervaring bieden voor Android- en Windows-apparaten. Voor zowel tablet, phablet of smartphone. 

Lichtgewicht en waterafstotend
Het dunne en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de Keys-To-Go eenvoudig in elke tas of jaszak past, zonder veel ruimte of gewicht in te nemen. De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen. 

Toetsen
De Logitech Keys-To-Go beschikt over een rij Android- en Windows-sneltoetsen en een draagbare standaard voor eenvoudig typen op een smartphone. 

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Keys-To-Go is beschikbaar voor het Android-platform 4.1 of hoger en Windows 7 of hoger. Het toetsenbord is naar verwachting vanaf april beschikbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro.