Logitech introduceert de Logitech MX Master Wireless Mouse: naar eigen zeggen de meest geavanceerde muis ooit. De MX Master is met name geschikt voor gebruikers die op meerdere schermen, apparaten en besturingssystemen tegelijk werken.

Ondersteuning van hand en pols
De nieuwe muis is nauwkeurig vormgegeven voor maximale comfort, controle en snelheid. De vorm van de muis ondersteunt de hand en pols in een natuurlijke positie. De MX Master beschikt over een aanpasbaar scrollwiel, waarmee gebruikers eenvoudig kunnen overschakelen van click-to-click naar supersnel scrollen. Met het innovatieve duimwiel kun je zowel side-to-side scrollen als snel switchen van pagina.

Voor Windows en Mac
Via de Logitech Unifying-ontvanger of Bluetooth Smart-technologie is de MX Master te koppelen met zowel Windows- als Mac-computers. De muis kan worden verbonden met maximaal drie apparaten, zodat gebruikers tegelijk kunnen werken op hun desktop, laptop of tablet. Met behulp van de Logitech Options-software kunnen knoppen en acties aangepast worden aan de behoeften van de gebruiker. 

De Logitech MX Master Wireless Mouse is naar verwachting beschikbaar vanaf april 2015 voor een adviesprijs van 99,99 euro. Voor consumenten die niet kunnen wachten, is de MX Master via een pre-order te bestellen op Bol.com en Coolblue.nl.