Draadloos muziek streamen kan perfect via Bluetooth, als de afstand tussen zender en ontvanger niet al te groot is. Helaas is het aantal stereosystemen met ingebouwde Bluetooth-ontvanger erg beperkt.

Dat probleem omzeilt Marmitek met de nieuwe BoomBoom 75, een Bluetooth-ontvanger die op elk audio-apparaat aangesloten kan worden.

Volgens Marmitek zou zo'n tachtig procent van de smartphonebezitters muziek die op de telefoon opgeslagen staat graag beluisteren door de speakers van de hifi-installatie. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, als je liever niet wil jongeleren met extra kabeltjes.

Marmitek past daar een mouw aan met de BoomBoom 75, een universele Bluetooth-ontvanger. De BoomBoom kan op elke muziekinstallatie worden aangesloten en fungeert als doorgeefluik voor muziek die via een Bluetooth-verbinding wordt gestreamd. 

Een prettig vooruitzicht voor tablet- en smartphonebezitters, die maximaal acht verschillende Bluetooth-apparaten draadloos kunnen verbinden met de BoomBoom 75. Voor de verbinding met de stereo-installatie staat een 3,5 millimeter plug in.

De Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth-ontvanger is verkrijgbaar voor 34,95 euro. Meer informatie en verkoopadressen vind je terug op www.marmitek.com.