Wanneer je eenmaal een televisie hebt die uit de voeten kan met Ultra HD (bekijk onze massatest voor tips) wordt het tijd om je av-accessoires de nodige update te geven. Marmitek bericht dat hun nieuwe generatie HDMI-switchers en -splitters klaar zijn voor de 4K Ultra HD resolutie.

Vanaf nu zijn de HDMI-switchers en splitters van Marmitek verkrijgbaar in een Ultra HD uitvoering. Door middel van de switchers is het mogelijk meerdere apparaten op een HDMI-ingang van bijvoorbeeld je tv aan te sluiten. De prijzen van de HDMI-switchers van Marmitek variëren tussen de 39,95 en 129,95 euro. Met de HDMI-splitters, prijzen variërend tussen de 49,95 euro en 149,95 euro, kun je het signaal van een HDMI-apparaat naar meerdere televisies of projectoren sturen.

De nieuwe Ultra HD switchers en splitters van Marmitek zijn te gebruiken met bestaande en toekomstige HDMI-apparaten en compatibel met HDMI-versie 1.4. De switchers en splitters zijn ook geschikt voor gewone (niet ultra HD) HDMI-signalen en dus ook prima te gebruiken in combinatie met non-UHD apparatuur.