Met de Speaker 2go voegt Loewe een draagbare premium Bluetooth-luidspreker toe aan het aanbod, die verder ook over NFC beschikt en ondersteuning biedt voor apt-X Bluetooth.

Met de compacte Speaker 2go zet Loewe een nieuwe muziekoplossing in de markt die ook onderweg voor muzikaal vertier kan zorgen.

Dankzij de draadloze Bluetooth-verbinding kan de speaker in een handomdraai met uiteenlopende toestellen verbonden worden, van smartphones en tablets tot computers. 

Beschik je over een tablet of smartphone met NFC-technologie (Near Field Communication), dan volstaat het zelfs om het toestel even tegen de Speaker 2go te houden. De Loewe-speaker kan daarbij maximaal vijf verschillende verbindingen met Bluetooth-toestellen onthouden.

En om de Speaker 2go ook echt bruikbaar te maken onderweg, integreerde Loewe natuurlijk ook een oplaadbare accu in het toestel. Die belooft goed te zijn voor acht uur luisterplezier.

Met apt-X en... handsfree-set
Met het oog op een optimale geluidskwaliteit, biedt de Loewe Speaker 2go ook ondersteuning voor apt-X-technologie. Die codec zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit van de Bluetooth-stream die van een CD benadert.

Intern zorgt de ingebouwde versterker voor een totaal vermogen van 40 watt, terwijl de woofer met basreflex voor stevige bassen belooft te zorgen.

Daarnaast heeft de Speaker 2go ook nog een paar opvallende extra's aan boord, zoals een geintegreerde handsfreeset die eenvoudig inschakelbaar is. Daarnaast is er ook een USB-aansluiting voorzien waarlangs een smartphone of tablet opgeladen kan worden.

De adviesprijs voor de Loewe Speaker 2go bedraagt 300 euro. Voor meer informatie kan je terecht op de Loewe-website.