Naast een vestiging in Brussel lijkt België ook een tweede Apple Store te gaan krijgen in de provincie Antwerpen. Dat blijkt uit nieuwe vacatures voor de nog niet officieel aangekondigde winkel. Vermoedelijk gaat het om een locatie in de binnenstad zelf.

Dat er een Apple Store gaat komen in Brussel is al zo goed als zeker en Antwerpen is één van de drie Belgische steden die al langer in geruchten wordt genoemd. Ook Gent werd een tijdje genoemd als mogelijkheid, maar net opgedoken vacatures wijzen erop dat Antwerpen mogelijk eerder aan de beurt is. Apple heeft de vacaturesite Stepstone namelijk nu ingeschakeld voor hun zoektocht naar een "genius" die aan de slag kan in de provincie Antwerpen.

De exacte locatie is nog niet bekend, maar ook daarover gaan geruchten rond. Een geïntegreerd kaartje van Google Maps wijst een specifieke locatie in Antwerpen aan in de buurt van onder meer de Grand Bazar en de multimediaketen Fnac. De Nederlandse website iCulture kreeg daarnaast een tip over een andere locatie die Apple op het oog zou hebben, namelijk op de oude Handelsbeurs, die na jarenlange leegstand klaar is om gerenoveerd te worden.

De Brusselse Apple Store lijkt overigens te gaan komen in een nieuw complex aan de Guldenvlieslaan.