Panasonic is druk bezig met nieuwe producten te lanceren. Naast de nieuwe 3D Blu-ray spelers die eerder al de revue passeerden, zijn er ook zes nieuwe home cinema- systemen met een 3D Blu-ray speler: de SC-BTT590, SC-BTT490, SC-BTT290, SC-BTT282, SC-BTT190 en SC-BTT182.Alle nieuwe toestellen zijn voorzien van een variant van 'Cinema Surround'-technologie. Bij de SC-BTT282 en SC-BTT182 gaat het om 2.1-kanaals Cinema Surround, waarmee Panasonic ons ‘een fantastische surroundervaring zoals in de bioscoop’ belooft.

De andere modellen doen er nog een schepje bovenop, met 3D Cinema Surround dat de luisteraar het gevoel moet geven dat het geluid uit verschillende richtingen komt.

Daarnaast beschikken alle modellen over een Anti-Jitter Digital Amplifier, die voor een vermindering van eventuele jitter en vervormingen in het geluid zou moeten zorgen, en een Digital Music Connection voor iPod en iPhone die ervoor zorgt dat er een minimum aan kwaliteitsverlies zit op nummers die je vanaf die bronnen afspeelt.