Ook in de wagen maakt Pioneer het muziekliefhebbers naar hun zin, dit keer met een aantal geavanceerde cd-tuners. HQ-componenten en nieuwe mogelijkheden zetten de toon.


Pioneer lanceert een nieuwe gamma cd-tuners, waarbij de DEH-9300SD en DEH-8300SD helemaal bovenaan het aanbod plaatsnemen. De toestellen zijn gericht op technisch onderlegde muziekliefhebbers, en pakken uit met de nieuwste voorzieningen en en hoogwaardige audio-onderdelen. Met 4x 50 watt vermogen aan boord komen ze ook niet bepaald slapjes uit de hoek.

De nieuwe cd-tuners richten zich niet alleen op radio en cd-weergave. Ook een iPod, iPhone, usb-stick, SD-kaart of draagbare mp3-speler kan naadloos worden aangesloten. Daarnaast bieden beide modellen heel wat mogelijkheden om versterkers, luidsprekers en subwoofers aan te sluiten.


Doordacht en flexibel ontwerp
Het SD-kaartslot van de DEH-9300SD en DEH-8300SD is discreet verborgen achter het frontpaneel en weet raad met SD- en SDHC-kaarten tot 32 GB. Het is geschikt voor heel wat bestandsformaten, waaronder mp3-, wma-, wav- en aac. De DEH-9300SD is uitgerust met een neerklappend voorpaneel dat zich met een druk op de knop opent en toegang geeft tot de CD- en SD-kaartlezer.

Een usb-ingang op het front van beide nieuwe modellen draagt bij tot de veelzijdigheid, zodat je makkelijk usb-audiotoestellen kan aansluiten om van je favoriete tracks te genieten. Als extraatje beschikt de DEH-9300SD over de ‘Music Browser’-functie, die de muziek van een SD/SDHC-kaart of usb-stick automatisch leest en de tracks volgens de audiotaginformatie alfabetisch ordent op artiest, album, track of genre.