Numericable breidt zijn digitaal aanbod uit met de Nederlandstalige commerciële tv-zender ‘Acht’. De nieuwe Nederlandstalige zender mikt op meerwaardezoekers met een uitgebreid aanbod series, komedie, muziek en reportages.

Dankzij een samenwerkingsakkoord met het Amerikaanse netwerk HBO kunnen abonnees van digitale tv-aanbieder Numericable vanaf nu van de beste Amerikaanse producties genieten. In het programma-aanbod van de nieuwe zender vinden we heel wat bekende namen terug, zoals de populaire politieserie The Wire, The Sopranos, Mad Men, Curb Your Enthusiasm, Flight of the Conchords, Shameless, Brotherhood, The Graham Norton en vele andere.

Numericable – een naam die in Vlaanderen minder bekend is bij het grote publiek – beheert in België de kabelnetwerken van een groot deel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, aangevuld met Wemmel en Drogenbos. Het bedrijf mikt in de regio Brussel vooral op triple play-diensten (tv, internet en telefonie), maar biedt de producten ook afzonderlijk aan.