Een ander leuk idee waaraan Olive werkt zijn optionele speakers voor de One, die bijvoorbeeld naadloos onder de speler kunnen worden gemonteerd. Op die manier moet de One nog flexibeler voor de dag komen. Olive wil het ook mogelijk maken om het toestel tegen een wand te monteren, wat voor een nog strakkere look zorgt.

Potentiële koper wordt investeerder
Olive wil de One in de zomer van 2013 op de markt brengen, en heeft momenteel al heel wat stappen gezet in de ontwikkeling van de nieuwe speler. Niet alleen op technologisch vlak, maar ook in financieel opzicht. Een nieuw product op de markt brengen kost immers aardig wat geld, en om de beoogde deadline te kunnen halen zoekt Olive nu extra middelen bij het grote publiek - een systeem dat we kennen als crowd-funding.

Wie interesse heeft om het project te steunen, kan daarvoor terecht op Indiegogo. Investeer je minimaal 379 dollar, dan krijg je meteen een Olive One toegestuurd zodra het toestel op de markt komt. En voel je echt behoorlijk wat enthousiasme opborrelen, dan kan je bijvoorbeeld al een startset voor multiroomgebruik reserveren - inclusief één One met harde schijf en twee One's zonder - of meteen voor de Exclusive Edition kiezen. 

In het voorjaar van 2013 zal de ontwikkelaars-SDK beschikbaar komen, waarmee apps ontwikkeld kunnen worden.
 

2/2
gerelateerde items