Het Japanse Onkyo presenteert een aantal nieuwe home cinema producten. De apparaten kunnen uit de voeten met Dolby Atmos en moeten ook nog eens betaalbaar worden. Het gaat om een 7.1-kanaals A/V receiver (TX-SR444); een A/V receiver plus speaker (HT-S5805) en een losstaand 5.1.2-kanaals luidsprekersysteem (SKS-HT588).

De TX-SR444 levert 100 W per kanaal. Het is momenteel de goedkoopste Dolby Atmos receiver van Onkyo. Hij is volledig nieuw ontworpen om hem makkelijker in gebruik te maken voor nieuwelingen. De TX-SR444’s vier HDCP 2.2 HDMI inputs en enkele output ondersteunen 4K/60 Hz video—compleet met 4:4:4 color space en 21:9 cinema aspect ratio. Hij kan ook verbonden worden met oudere apparaten waarbij gezorgd wordt voor HDMI upscaling.

Het achterpaneel en de on screen handleiding maken het installeren makkelijk. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van AccuEQ akoestische kamercorrectie en een knop voor snelle set-up aanpassingen. Hij heeft een STRM Box port voor toevoer naar je media-devices, met apps voor on-demand media. De receiver heeft ook Bluetooth voor draadloos streamen, inclusief DSP enhancement voor bronnen van lage kwaliteit.