Digitale muziek bij Audiac en Viertron
Tot slot viel er nog heel wat nieuws te rapen op de stands van Audiac en Viertron. Bij Audiac vonden we vooral de Simple Audio-producten interessant. Dat is een systeem voor audiostreaming dat in bepaalde opzichten (waaronder de prijsstelling) doet denken aan het gamma van Sonos. Uiteraard hebben we meteen testexemplaren aangevraagd. Hoe zou je zelf zijn? We vertellen er hier alvast wat meer over.

Viertron - de verdeler van onder meer Meridian, Musical Fidelity en Pio Sound - had naast het eerder vermelde nieuws nog wat opzienbarends bij: de Colorfly Pocket Hifi C4 Pro. Dat is zowaar een audiofiele draagbare muziekspeler met een hoogst eigenzinnige vormgeving, zoals je kan zien op de foto iets hogerop op deze pagina (naast een iPhone 3GS). En het goede nieuws: de Colorfly is niet eens onbetaalbaar...

Meer van dat!
Onze conclusie over AV-NU 2011? Een prima verzorgde beurs in een aangenaam kader, waar heel wat nieuws te rapen viel. Eens je het Beatrixgebouw gevonden hebt is er niets mis mee, wel integendeel. Volgend jaar zien ze ons er dan ook beslist weer terug, dat staat nu al vast.

6/6
gerelateerde items