Donderdag gonsde het van de bedrijvigheid op IFA. Onze verslaggevers in Berlijn brachten de hele dag lang nieuwtjes van op de beursvloer. 
 


07:31 » Jamie Biesemans »

De eerste belangrijke persconferentie van vandaag is straks rond 11u: Samsung. Iedereen verwacht veel te horen - meer zelfs: we weten dat we veel gaan horen. Veel van de nieuwe Samsung-producten zijn al in de voorbije dagen geopenbaard.

07:32 » Jamie Biesemans »
Ik ben vooral benieuwd naar de mobiele producten (uiteraard!). Wellicht krijgen we straks nieuwe versies van de Galaxy S II en Galaxy Tab 8.9 te zien, maar misschien haalt Samsung ter plekke nog een konijn uit zijn hoed.

07:34 » Jamie Biesemans »
En gaat Samsung openlijk steken geven richting Apple, de Grote Rivaal? Normaal niet hun stijl, maar met de huidige juridische zwaardgekletter kan dat wel eens anders zijn.

07:34 » Jamie Biesemans »
Soit, volg het hier allemaal live vanaf 11u.

07:38 » Jamie Biesemans »
Vandaag verder nog op het programma: Sharp, Loewe, Toshiba, JVC, Lenco, en nog veel meer. Ook rond HTC valt er vandaag wat nieuws te verwachten...

07:50 » Jo Verluyten »
En laten we vooral ook Philips niet vergeten. Hoewel hun stand-in-opbouw gisteren werd gedomineerd door schermen verwacht ik vooral ook nieuws uit de audiohoek.

10:29 » Jamie Biesemans »
Er staat al aardig wat volk aan te schuiven bij Samsung, met nog 25 min te gaan voor de persconferentie. Straks live...


< Klik hier voor het integrale verslag van de Samsung-persconferentie op IFA 2011 >
 

11:46 » Jo Verluyten »
Terwijl de collega's bij Samsung zitten loop ik alvast door de LG stand en laat er even iets achter...

11:51 » Jo Verluyten »
Op naar de Philips persconferentie en bidden dat we Wifi hebben...


< Klik hier voor het integrale verslag van de Philips-persconferentie op IFA 2011 >
 

13:09 » Samsung »
Samsung kondigt tegen einde dit jaar over meer dan 190 apps te beschikken op Smart TV in België. En zo is de platform van Samsung de grootste van de hele TV industrie.