Toon alles (8)
Johan Vantomme

14:36 » Rowald Pruyn »
En nieuwe kleurtjes voor de Samsung Series 9: goud en blauw. Voor kerst, zegt Samsung. Trouwens: erg mooi toestel..

14:40 » Rowald Pruyn »
Series 7 Chronos: startprijs 799 euro

14:41 » Rowald Pruyn »
En uiteraard gaat de Slate PC meer dan 1.000 euro kosten...

15:03 » Jamie Biesemans »
Terwijl Rowald ons nog wat nieuws van Samsung brengt, gooi ik er graag eentje van Loewe tussen. Bij dat merk was 3D voorbehouden voor de Individual-familie, maar 3D zal nu ook beschikbaar zijn op de Connect- en Art-modellen. Je leest er zo dadelijk meer over in een nieuwsbericht.

15:14 » Jamie Biesemans »
Ook interessant is de Loewe AirSpeaker. Met die naam zal het wellicht niet verrassen dat dit Loewe's poging is om op de Airplay-kar te springen.


<Klik hier voor het integrale verslag van de Sharp-personferentie op IFA 2011 >
 

15:23 » Jamie Biesemans »
Nog een nieuwtje om er tussen te gooien: het nieuwe tussenstuk van Sony om Alpha-lezen zonder beperkingen op NEX-bodies te gebruiken, zal ook werken met de oudere generatie (NEX3 en NEX5).

15:23 » Jamie Biesemans »
Er is wel een grote 'maar': die oudere NEX-camera's gaan een firmware-update nodig hebben. En die is pas gepland voor 'december'.

15:34 » Samsung »
Dankzij de MV800 met het grote 3 inch Flip-out MultiView touch-display en talloze creatieve mogelijkheden kan je vanuit elke hoek een perfecte foto maken.

15:44 » Eric Beeckmans »
Op naar Tohiba! Die presenteren zo dadelijk hun nieuwste aanwinsten.


<Klik hier voor het integrale verslag van de Toshiba-persconferentie op IFA 2011 >
 

15:52 » Jamie Biesemans »
Nog snel even de Loewe Airspeaker tonen. Die bovenste insert kun je dus in nagenoeg elke RAL-kleur bestellen. prijs onbekend.

16:56 » Jo Verluyten »
Als je 108 3D-tv's naast en boven elkaar wil zien, dan moet je bij LG zijn. De passieve brilletjes liggen er te grabbel. Begin daar maar eens aan met actieve 3D-technologie en dito brilletjes. Not!

gerelateerde items