Toon alles (8)
Johan Vantomme

16:58 » Jo Verluyten »
Deze LG LZ9900 is een joekel van een 3D-TV, 72 inch groot. Helaas enkel als demo op de IFA. We zullen 'm niet meteen in ons testlab krijgen...

17:03 » Jo Verluyten »
Gebrek aan 3D content zij u? LG biedt heeft smartphones waarmee je 3D-beelden kan maken en versturen naar je 3D-TV. Een review lezen van zo'n smartphone? klik hier

17:05 » Jo Verluyten »
Ook leuk: gamen in 3D, met je LG Optimus Speed smartphone als controller en een 3D-scherm als speelveld.

17:11 » Jo Verluyten »
Hier speelt uw dienaar een potje games in dual play, bij LG: het 3D-scherm wordt gebruikt om beide spelers een beeldvullend overzicht te geven van het game, en geen splitscreen. Beide spelers zien dus een verschillend, maar wel volledig beeld. Klinkt moeilijk? Je moet het zien om het te geloven :-)

17:14 » Jo Verluyten »
Nog een laatste over LG en 3D: deze schermen kan je ook bekijken in 3D zonder bril. De ingebouwde camera's volgen je ogen en passen het beeld aan als je je hoofd beweegt. Zo moet je niet pal voor het scherm blijven zitten als je 3D wil zien.

17:53 » Eric Beeckmans »
Ondertussen zitten we ook op de Viera Connect workshop.

17:54 » Eric Beeckmans »
Panasonic legde hierop veel nadruk tijdens hun persco. En dus leek deze workshop ons ideaal om wat meer te weten komen over hun plannen.

17:56 » Eric Beeckmans »
Het traditionele 'lean-forward' of actieve profiel van de pc gebruiker staat haaks op de 'lean-back' of passieve ervaring van de tv-kijker.

17:56 » Eric Beeckmans »
De belangrijkste driver van 'Smart tv' zijn: Video (liefst gelocaliseerd!) en social tv.

17:58 » Eric Beeckmans »
De eerste 'stop' is de market: je koopt er niet alleen content (software in andere woorden), maar ook hardware: 3D-bril en game controllers, maar ook andere accessoires.

17:58 » Eric Beeckmans »
Kopen via tv wordt absoluut niet als een horde gezien. Mensen kopen vandaag geel veel accessoires online, dus waarom niet via TV.

17:59 » Eric Beeckmans »
De consument moet in de eerste plaats bewust gemaakt worden van de mogelijkheden van Smart tv.

gerelateerde items