Woensdag streek de equipe van FWD Magazine neer in Berlijn voor de 2011-editie van IFA. Wat bracht die eerste dag en welke nieuwtjes brachten we zoal live?11:58 » Eric Beeckmans »
Crisisupdate: FWD-redactie zit vast op Zaventem. Onze vlucht heeft vertraging. Hoeveel is nog niet duidelijk.

12:01 » Thomas Van den Bossche »
Even testen of de technische kant okee is...

12:02 » Jamie Biesemans »

12:02 » Thomas Van den Bossche »
Kennelijk wel. Zover zijn we al...

12:31 » Geert Fauvart »
Een pre-IFA nieuwtje om jullie alvast op te warmen: Teufel brengt drie nieuwe home-cinemasets uit met Blu-ray-speler. Je leest er meer over op deze link

14:39 » Jo Verluyten »
Drukte in de persruimte. De temperatuur begint te stijgen. Over 20 minuten begint de perso bij Panasonic...

15:30 » Jamie Biesemans »
Terwijl Eric en Thomas worstelen met manke WiFi-toegang op de Panasonic-persconferentie, maken Erik (met de K, dus) en Jo zich op voor het event van Sony.


< Klik hier voor het integrale verslag van de Panasonic-personferentie op IFA 2011 >


15:31 » Jamie Biesemans »
De FWD-redactie verwacht best wat boeiend nieuws van Sony. Hou zeker de website in de gaten... shhh, misschien komt er wel een interessante actie aan.

15:32 » Jamie Biesemans »
Terwijl we wachten, alvast een leuk nieuwtje uit Duitse hoek: de muziekdienst Simfy gaat in de loop van september van start in België.

15:33 » Jamie Biesemans »
Nu al kunnen mensen zich aanmelden via simfy.be om de streamingdienst - zeg maar Spotify op z'n Duits (maar gelukkig ook met muziek van elders) - uit te proberen.

15:33 » Jamie Biesemans »
www.simfy.be, daar moet je zijn.

15:35 » Jamie Biesemans »
We horen net Panasonic introduceert de HDC-Z1000, blijkbaar de eerste camcorder met het Double 3MOS-systeem. Het beeld wordt vastgelegd door twee sensor, zo blijkt, en dat zorgt volgens Panasonic voor een goede kleur- en detailweergave.