Toon alles (8)
Ronald Meeus

15:27 » Eric Beeckmans »
3D lijkt bijna overbodig, sommige beelden hebben zoveel natuurlijke diepte dat het lijkt alsof je door een venster kijkt.

15:29 » Eric Beeckmans »
Helaas (of gelukkig maar), deze technologie wordt op de Olympische spelen in London gebruikt als testcase, maar wij zullen pas binnen een tiental jaar naar de winkel moeten. NHK (Japan) voorziet eerste uitzendingen in 2020.

15:31 » Eric Beeckmans »
De kleine schermen waarmee men rondliep? Dat is de F5 een product dat nu in Japan op de markt komt. Een volledig draadloze televisie.15:32 » Eric Beeckmans »
Dankzij een ingebouwde accu heb je 2 uur autonomie met een 20 inch scherm dat 3 kg weegt. Allerlei tuinscenarios worden mogelijk. Hang hem op aan de parasol.15:32 » Eric Beeckmans »
Een kleine settopbox bevat alle aansluitingen, en kan tussen 10 en 30 meter ver van het toestel staan.15:33 » Eric Beeckmans »
Naar verluidt zou je met één settopbox ook meerdere schermen kunnen aansturen.

15:33 » Eric Beeckmans »
De F5 komt nog niet naar Europa helaas, al wordt IFA wel gebruikt om interesse af te meten.

15:34 » Eric Beeckmans »
Wat we wel mogen verwachten zagen we in de 'secret room'. Location-free tv noemt Sharp het.

15:34 » Eric Beeckmans »
Het is in weze een variant op de F5. Een 40 of 60 inch tv die enkel een stroomaansluiting heeft. Alle aansluitingen zitten op dezelfde settopbox die gebruikt wordt voor de F5.

15:35 » Eric Beeckmans »
De settopbox communiceert draadloos met de televisie en kan je dus samen met alle bronnen ergens buiten zicht, bvb in een kast zetten.

15:36 » Eric Beeckmans »
De achterzijde van de STB. Op de plaats van Japanse f-connectoren komen uiteraard HDMI aansluitingen.

gerelateerde items