Toon alles (5)
Jamie Biesemans

Ingebouwde cd-ripper

Ook bijzonder is de ALL7CD, een 40-watt multiroom-speaker en een cd-speler verpakt in één fraai design. De cd-speler is niet het bijzonderste aan dit toestel, al is het wel interessant dat je muziek-cd's kunt streamen naar andere ALL-speakers.

Panasonic ging nog een stapje verder en voorzag 4 GB interne geheugen naar waar tot vijf cd's in lossless formaat geript kunnen worden. Daarmee onderscheidt de ALL7 zich van de ALL5CD, dat ook een cd-speler bevat en waarmee je muziek-cd's doorheen het huis kunt streamen. 

Net zoals andere nieuwe ALL-apparaten, heeft de ALL7CD Bluetooth aan boord en kun je niet enkel liedjes streamen vanaf een smartphone maar die muziekstream ook elders in het huis laten horen. 

Het ALL-assortiment bestaat verder nog uit de krachtige ALL9 (inzetbaar in stereo of surroundmodus), de ALL6 (een compactere speaker die liggend of rechtstaand bruikbaar is) en de ALL2 (een kleine speaker die de rol van klokradio of rear-speaker bij een surroundopstelling kan opnemen). Dan is er nog de ALL1C, een streamer met analoge en digitale outputs die je gebruikt om je bestaande hifi-set multiroom-mogelijkheden te geven.

 

 

gerelateerde items