Toon alles (5)
Eric  Beeckmans

My Stream

Een televisie dient al lang niet meer uitsluitend voor televisie-content (lees: honderden kanalen). We bekijken er ook content van allerlei verschillende bronnen: Catchup-tv diensten, Video On Demand, Youtube, onze eigen mediabibiliotheek enzovoort.

Het zou veel handiger zijn als je uit dat enorme aanbod een soort van persoonlijk kanaal zou kunnen samenstellen, dat enkel zaken toont die jou interesseren, en dat ongeacht of ze nu op YouTube, een of andere live tv-zender, een opname of uit je bibliotheek komen.

Dat is nu precies wat ‘My Stream’ doet. Met prachtige screenshots toont het een scherm vol content, speciaal voor jou uitgekozen. Uiteraard moet Panasonic daarvoor toestemming krijgen om je kijkgewoontes te monitoren. Maar je kan het proces ook versnellen door programma’s die je goed vindt een ‘ster’ te geven, met een speciale knop op de remote.

My Stream is gepersonaliseerd per familielid, zodat je eigen aanbevelingen niet vol staan met kinderprogramma’s, om maar iets te zeggen. Tenzij je er zelf ook graag naar kijkt natuurlijk.

My Stream is beschikbaar op de AX800, AS800, AS750, AS740, AS650, en AS600-reeks.

gerelateerde items