Toon alles (10)

Smart TV nog slimmer
De laatste speerpunt van de Philips 46PFL9706 is Smart TV. Philips introduceerde in 2008 al een heleboel internetgerelateerd mogelijkheden met z'n eigen NetTV. Vandaag introduceert het een geheel nieuwe gebruiksinterface onder de noemer Smart TV. Een van de meest opvallende nieuwigheden is de 'lerende' manier waarop apps en andere content zich aanbieden. Afhankelijk van de gebruikersgewoontes komen andere apps te voorschijn op het beginscherm. Het is maar één manier waarop Philips wil werken aan een verhoogde gebruiksvriendelijkheid voor internettoepassingen op tv.

Een ander voorbeeld is de functie 'Smart TV Payments'. Die moet ervoor zorgen dat je slechts één keer je kredietkaartgegevens moet ingeven, waarna je makkelijker films kan bestellen in een VOD-dienst (video-on-demand). De bediening van Smart TV-functies kan voortaan ook van op Android- of iOS-smartphone; een iPad-app komt er vanaf oktober 2011. Met 'Simply Share'-technologie kan je ook content die op je smartphone, iOS-apparaat, pc of NAS staat op een erg intuïtieve manier tonen op je tv.

Om het aantal beschikbare en relevante apps op te drijven, werd het Philips Net TV Partner Portal in het leven geroepen. Dat moet er voor zorgen dat ook kleine bedrijven snel en makkelijk apps kunnen ontwikkelen voor Smart TV.

Deze en meer innovaties vind je dus in de Philips 46PFL9706, een toestel dat nu reeds beschikbaar is in de winkel. 

2/2
gerelateerde items