PS3 Eye Controller

Kinect look-a-like
Een grote verrassing op de presentatie is toch wel de Kinect look-a-like die de controller van PlayStation Move-achtige functies voorziet. Er is bijzonder weinig geweten over de sensor, behalve enkele foto’s. Hij ziet er behoorlijk geblokt uit, misschien een indicatie naar het definitieve ontwerp van de console zelf?

Natuurlijk heeft een spelconsole vooral games nodig, en die heeft Sony afgelopen nacht overvloedig getoond. De grafische capaciteit is indrukwekkend, op zijn zachtst gezegd. Bekijk hieronder de belangrijkste games die de grafische pracht mooi tonen.
 

Killzone Shadow Fall


DriveClub


Knack


Deep Down

En verder?
We kennen nu al een deel van de games, maar Sony laat niet het achterste van zijn tong zien. Het houdt nog genoeg vuurwerk over voor E3 in Los Angeles begin juni, maar de toon is gezet. De next-gen consoles komen eraan. Wanneer? Dat is natuurlijk de grote vraag. Sony bevestigt een lancering voor eind 2013, maar kan voorlopig volgens Eurogamer niet bevestigen of dat ook voor Europa geldt. Laat ons hopen dat Sony snel meer duidelijkheid geeft.

2/2
gerelateerde items