Ooit was Cole MacGrath een gewone fietskoerier. Tot hij na ongeluk in een postapocalyptische wereld ontwaakt en plots over superkrachten beschikt. Een wereld waarin alleen hij - en jij dus - het verschil kan maken. Goed- of kwaadschiks...


Het ‘Beest’ komt eraan. We hebben het over een wezen dat is opgetrokken uit pure vernielzuchtige kracht en dat de Amerikaanse oostkust met de grond gelijk maakte. Als Cole MacGrath, je spelpersonage en de hoofdrolspeler in dit actieavontuur, dit monster wil stoppen, moet hij afzakken naar de broeierige zuiderse stad New Marais voor de finale confrontatie.

Het wordt meer dan een duel, want de ronddolende mutanten en machtsgeile lokale dictator Joseph Bertrand III zijn maar enkele van de levensgevaarlijke extra obstakels op uw pad in deze hoogspanningsgame. inFamous 2 is een actiegame die verschillende troeven met succes uitspeelt. Zo beschik je over een spelpersonage dat qua spring- en klimtalent niet hoeft onder te doen voor Spider-Man.

Zoek je eigen pad
Dat geeft je een bijna onbegrensde bewegingsvrijheid in de uitgestrekte, levendige en vaak gevaarlijke spelwereld van New Marais. Je rent tegen een rotvaart door de straten, springt van dak naar dak, glijdt over elektriciteitskabels en geen gevel is veilig voor je klimkunstjes.

Naast de missies die het verhaal voortstuwen, vind je overal wel een uitdaging. Iemand heeft je hulp nodig of je aanvaardt speciale missies waarbij er tegen de klok gestunt moet worden. Voor de taaiere opdrachten kun je ook alle kanten uit. Kies je voor de frontale aanval, ben je meer voor de sluipmoordenaar die vanuit het niets en bij verrassing toeslaat, of ga je voor een combinatie van beide?

Bepaal je eigen route, op de grond of ver daarboven, voor het benaderen van je objectief en/of voor het eventueel weer snel uit de voeten maken achteraf. Er is geen goede of slechte manier, er is alleen slagen of falen.