Toon alles (11)

Plunderafspraak
Je acties en keuzes hebben onmiddellijk voelbare of langetermijngevolgen op het verloop van je verhaal, en de houding van de spelwereld ten opzichte van je personage. Met elke volbrachte queeste en verslagen vijand groeit je held(in) uit tot een alsmaar krachtiger en gespecialiseerder karakter dat helemaal op jouw persoonlijke speelstijl aansluit.

Is een queeste te taai om in je eentje aan te pakken, verenig dan je krachten met een of meer van de honderden andere spelers in je onmiddellijke omgeving. Verzamel een groep waarvan de vaardigheden elkaar mooi aanvullen of een die gewoonweg leuk is in de omgang. In beide gevallen maak je vooraf best wel duidelijke afspraken over hoe de buit verdeeld wordt.

SWTOR mag verder wat klassiek uitgevoerd zijn, met zowel een spelbesturing als graphics die nooit potten breekt, maar net dat verhaalelement blijkt het magische ingrediënt. Bovendien werd het spel, op ietwat lastige wachttijden na, foutloos en volledig gelanceerd.

Naast de verhaallijn zijn er spannende missies voor kleine of grote groepen, kan je het opnemen tegen andere spelers en zijn er vlotte ruimtegevechten. Met de teller reeds ruim boven een miljoen spelers, kan dit wel eens dé grote concurrent voor World of Warcraft worden.
 

Star Wars - The Old Republic verwelkomt alle fans van de films en alle gamers met een internetverbinding in een gekend en geliefd universum. Een beleving die goed is voor honderden uren spelplezier voor wie daar op eigen tempo zijn persoonlijke verhaal (of verhalen) in wil kerven, en nog eens duizenden voor spelers die zich nu al verenigen in hun streven die verdomde Dark Side zware klappen toe te brengen. Of de Light Side natuurlijk.
 

2/2
gerelateerde items