Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Vragen

Q: Waarom biedt SUHD de beste beeldkwaliteit?

A: Bruno Tazzer: “De nanokristal technologie van SUHD levert een veel breder kleurpalet dan wat een traditionele lcd-televisie kan leveren. Wij halen tot 92% van DCI kleurpalet dat gebruikt wordt in de cinemazalen. Gecombineerd met een 10-bit paneel zijn ook de allerzachtste kleur gradiënten perfect en zie je elke nuance. Maar SUHD biedt ook beter contrast, en vooral betere lichtopbrengst. De JS9500 haalt een piekhelderheid van 1.000 cd/m². Daarmee zijn SUHD-schermen de beste keuze voor HDR-beelden. Tot slot bieden onze SUHD tv’s de best mogelijke beeldverwerking, waardoor UHD beelden realistischer dan ooit zijn.”

Q: Wat gebeurt er met de bestaande M3, M5 en M7 multiroom speakers?

A: “Die verdwijnen uit het gamma”, aldus van Campenhout, “Maar ze blijven wel ondersteund. Ze zullen steeds de nodige firmware-updates krijgen, en alle nieuwe features in onze Multiroom app zal je kunnen gebruiken met de M-series.”

Q: Kan ik de twee speakers die ik gebruik als surround voor mijn tv ook apart als stereopaar gebruiken?

A: Absoluut, dat is net een van de geweldige eigenschappen van Samsungs Multiroom speakers. Je televisie vormt samen met zijn soundbar en twee multiroom speakers een echt surround systeem. Maar als je gewoon naar muziek wil luisteren, en je prefereert daarvoor enkel de twee multiroom speakers te gebruiken, dan kan je via de app met een aantal handige toetsen de configuratie snel aanpassen.

4/4
gerelateerde items