Wie niet valt voor het pikzwart van de Sonos Sub krijgt binnenkort een alternatief. Sonos is begonnen met het accepteren van voorbestellingen voor een glossy witte editie.

De specificaties en prijs van de witte Sub zijn identiek aan de zwarte editie die al een aantal jaren op de markt is. Het is echter niet de eerste keer dat Sonos een speciale kleureditie van de Sub uitbrengt. Gedurende een korte tijd kon je ook een matzwarte - en dus veel minder vingerafdrukgevoelige - versie van de Sub aanschaffen.

De behuizing van de Sub bevat twee tegenover elkaar geplaatse woofers. Deze constructie elimineert overbodige vibraties van de behuizing en levert een dieper, cleaner basgeluid. De Sub is bedoeld als complement voor een Sonos Playbar of een Play-speaker. Op de vraag via sociale media of Sonos nu ook een witte editie van de Playbar plant, komt de repliek dat er geen concrete plannen zijn maar dat de suggestie wel wordt bekeken.

De witte versie van de Sub is nu te bestellen en wordt vanaf 26 oktober uitgeleverd. In tegenstelling tot de matzwarte editie lijkt de witte versie geen beperkte uitvoering.