Sonos-toestellen krijgen een update om muziek van SoundCloud af te kunnen spelen. Sonos voegt daarmee wederom een grote naam toe aan de lijst van ondersteunde streamingdiensten.

Sonos gaat SoundCloud integreren in haar producten. Vanaf vandaag is de Bèta-versie van de dienst wereldwijd verkrijgbaar voor gebruikers van het Sonos syteem.

Via de dienst luister je uiteraard naar muziek, maar het sociale aspect van SoundCloud is ook belangrijk. Zo kun je je eigen muziek delen en is er interactie tussen gebruikers. Ook biedt SoundCloud podcasts, comedy en nieuws. SoundCloud is een gratis dienst waar veel onbekende en bekende artiesten hun muziek delen met de luisteraar. De nieuwste muziek uit de hitlijsten zul je dus niet altijd vinden, maar wel bijvoorbeeld veel remixes van bekende dj's van de hits van nu.

Elke minuut wordt er 12 uur aan muziek en audio geupload bij SoundCloud. Dat zegt genoeg over de hoeveelheid luisterplezier die je kunt hebben van de dienst. Kijk voor meer info op Sonos.Soundcloud.com!