Tivoli Audio introduceert het Music System Three+. Dit draagbare stereo muzieksysteem stream je favoriete muziek draadloos via Bluetooth, is voorzien van digitale DAB+ en FM-tuner en heeft een ingebouwde batterij die goed is voor 20 uur luisterplezier.

Door het intensieve gebruik van smartphones en tablets hebben veel mensen tegenwoordig altijd hun favoriete muziek bij zich. Voor die mensen is het Music System Three+ ontworpen. Eigenaars hebben de keuze om hun muziekcollectie van smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen. En mochten ze hun eigen muziek even zat zijn, dan streamen ze de laatste tracks vanuit populaire muziekdiensten als Spotify en Deezer. Ook kunnen gebruikers luisteren naar hun favoriete DAB+ en FM-stations dankzij Tivoli Audio’s radiotuner.

Het design is toegespitst op draagbaarheid en voorzien van een geïntegreerde handvat. Het systeem heeft een behuizing van 11 x 29 x 11 cm en een totaalgewicht van 1,8 kilogram. Het handvat dient ook als opslagcompartiment voor de bijgeleverde afstandsbediening.

Door de instelbare bas, treble en balans via het equalizer-menu kan het geluid worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en variërende afspeelomgevingen. Tivoli Audio’s Remote app is gratis te downloaden via de iTunes en Google Play stores. Het Music System Three+ is per 30 September 2014 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.