SuperUniti: de ultieme all-in-one?
Een andere nieuwigheid die op de New Music Hifi Show z'n Belgisch debuut maakt, is de SuperUniti. De SuperUniti is inmiddels het derde toestel in Naims Uniti-reeks, een serie hoogwaardige all-in-one's waarin de SuperUniti helemaal bovenaan komt te staan.

De functies en mogelijkheden deelt de SuperUniti met de compacte UnitiQute die in FWD Magazine 36 een vijfsterrenscore haalde, maar heeft heel wat meer longinhoud. In het chassis gaat immers een tweemaal tachtig watt krachtige stereoversterker schuil, aangevuld met een muziekstreamer die raad weet met high-res muziekbestanden tot 24bit/192KHz en een resem digitale ingangen voor randapparaten zoals een settopbox of Blu-ray-speler.

Net als bij de UnitiQute kunnen liefhebbers van Apple-toestellen hun muziekspeler of telefoon digitaal verbinden met deze Naim. Daarnaast laat het toestel zich ook bedienen met de fraaie n-Stream app van Naim, die gratis beschikbaar is voor iOS-toestellen.

Daarmee lijkt de SuperUniti zich aan te kondigen als een ideale oplossing voor muziekliefhebbers die de apparatuur in huis zo minimaal mogelijk willen houden, zonder toegevingen te doen naar de weergavekwaliteit. De adviesprijs van de SuperUniti is voorlopig nog niet bekend.

2/2
gerelateerde items